ژل کرم پمپی واتر بمب آبرسان هیالورونیک اسید و ویتامین C عصاره لیمو کامان – 500ml

قیمت اصلی: 285,000 تومان بود.قیمت فعلی: 241,000 تومان.

  • حاوی هیالورونیک اسید، ویتامین C، عصاره لیمو و آلانتویین و گلیسیرین
  • ترمیم کننده، آب‌رسان، شفاف و روشن کننده
  • جلوگیری از کاهش الاستیکی پوست
  • نرم کننده و افزایش دهنده لطافت
  • جلوگیری از شل شدگی پوست
  • کنترل کننده چربی پوست
  • تاریخ انقضا: 1406.09.13

موجود در انبار

توضیحات

ژل کرم پمپی واتر بمب آبرسان هیالورونیک اسید و ویتامین C عصاره لیمو کامان – 500ml

ژل کرم آبرسان واتر بمب حاوی ویتامین C و هیالورونیک اسید کامان مرطوب کننده‌ای با ماندگاری بالا و مات کننده پوست صورت است و از شل شدن و کاهش الاستیکی پوست جلوگیری می‌کند. این محصول حاوی هیالورونیک اسید، ویتامین C، عصاره لیمو و آلانتویین و گلیسیرین و آنتی‌اکسیدان بوده، خاصیت ترمیم کننده، آب‌رسان، شفاف کننده و روشن کننده دارد و با جذب فوق‌العاده، چربی پوست را کنترل می‌کند. این محصول که عصاره لیمو دارد، ضد التهاب بوده و به افزایش نرمی و لطافت پوست هم کمک می‌کند.

ویتامین C یک نوع آنتی‌اکسیدان مهم در پوست است که موجب می‌شود کلاژن سازی پوست بیشتر شود و از بروز علائم پیری جلوگیری می‌کند و در از بین رفتن جای جوش و لکه‌های پوستی بسیار مؤثر است. ویتامین C نرمی بافت پوست و خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می‌دهد. تولید کلاژن ساختاری را برای رگ‌های خونی که در حمل پروتئین و ویتامین سی تاثیرگذار است، ایجاد می‌کند. این کار برای خشکی پوست مناسب است. مصرف پیگیرانه و منظم از ویتامین سی هم در درخشندگی پوست و هم در مرطوب نگه داشتن پوست بسیار تاثیرگذار است. همچنین خطر خشکی پوست و تورم را می‌کاهد و ساخته لیپید را افزایش داده که در حفظ آب پوست بسیار مؤثر است.

نحوه مصرف:

مقداری از کرم رو بسته به نیاز روی پوست ماساژ دهید تا جدب پوستتان شود.

ترکیبات:

سدیم هیالورنات، عصاره لیمو، آلانتویین، گلیسرین، سدیم اسکورییک فسفات (ویتامین C)، سدیم پی سی ای، سرامید NP، سرامید EP، سرامید. EOP، فیتوزفینگوسین، اتیل هگزیل گلیسرین، پنتیلن گلایکول، فروکتوز، اوره، سیتریک اسید، سدیم هیدروکساید، مالتوز، دی بوتی آدیپات، ایزوآمیل لائورات، سدیم کلراید، سدیم لاکتات، سیکلومتیکون، پروپیلن گلایکول، تری هالوز، تری اتانول آمین، گلوکوز. ا د ت آ. 2 فنوکسی اتانول، دایمتیکن، هیدروکسی اتیل آکریلات سدیم، اگریلوریل دی متیل تائورات کوپلیمر، کلسترول، سدیم لوریل لاکتات، کریومر، زانتانگام، رنگ مجاز آرایشی بهداشتی، اسانس مجاز آرایشی بهداشتی، آب دیونیزه.

توضیحات تکمیلی
ساخت کشور

ایران

برند

مناسب برای

آقایان/ خانم ها

مناسب پوست

انواع پوست

حجم

500ml

اصالت کالا

اصل

نظرات (0)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ژل کرم پمپی واتر بمب آبرسان هیالورونیک اسید و ویتامین C عصاره لیمو کامان – 500ml”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما باید وارد حساب خود شده باشید تا قادر به اضافه کردن تصاویر در نظرات باشید.